ул. „Чепинско шосе" 80, София 0876355566 office.granitileventi@gmail.com

Често задавани въпроси

Как да изберем правилният гранит за кухненски остров?

Класическият куненски остов е перфектният завършек, когато става въпрос за дизайн на кухнята Ви. Те изглеждат страхотно и са изключително удобни, независимо дали имате нужда от допълнително място докато готвите, общо пространство да се насладите на бърза закуска или начална точка след като сте се прибрали от пазар.
 

Гранитът правилен избор ли е за вашият кухненски остров?


     Гранитът остава предпочитан материал за кухненски плотове и острови сред интериорните дизайнери. Защо? Тъй като освен, че е изключително издръжлив той е и доста красив. Предлага се в стилове и цветове, които се съчетават безпроблемно с широка гама от кухненски декори.
   Задайте си няколко въпроса: "Ще се готви ли много на острова?" "Основната му функция ще бъде свързана с дизайн или място за хранене?". Други по-меки материали като мрамор може да са по-подходяши за Вашите цели или свързани с дизайна на кухнята Ви, но за остров, който ще бъде семейна фокусна точка, гранитът е правилният избор.
 

Работете с професионалисти, за да изработите перфектния гранитен плот.


      Островът в центъра на вашата кухня ще се превърне във фокусна точка на стаята. Задължително е внимателно да изберете своят цвят и обработка на камъка. Внимателният подбор също ще Ви помогне да подобрите стойността на Вашият дом в дългосрочен план.

     В „Гранити Левенти“ ООД винаги имаме експерти на място в работно време, за да Ви помогнем. Ако търсите гранит за вашия кухненски остров, уведомете ни, а един от нашите колеги ще Ви консултира за дизайн на камъка. Разкажете ни за Вашите цели, за вашата кухня и ние ще ви насочим в правилната посока.

           Чувствайте се свободни да се свържете с нас за повече информация.
            Ще се радваме да се видим скоро!